Anna kamujen tsempata sinua Bodom Trailissa!

Lataa Race Peps -appi:

Race Peps on the App Store

Bodom Trail 12/21km

Bodom Trail on yksi Suomen suosituimmista polkujuoksutapahtumista. Se sopii kaikentasoisille juoksijoille huipuista ensikertalaisiin. Tapahtuma yhdistää oman kunnon koettelun, innostavan luontoelämyksen ja iloisen tunnelman. Bodom Trailin tavoitteena on rohkaista kaikkia juoksemaan poluille ja tehdä mukaan lähdöstä helppoa ja mukavaa. Luvassa on  ensiluokkainen polkujuoksuelämys, jonka voi helposti säätää juuri oman kunnon mukaiseksi. Lue lisää: https://bodomtrail.com

Mikä on Race Peps?

Kamusi voivat nyt kannustaa sinua Bodom Trailissa kotisohviltaan! Race Pepsissä kaverisi voivat lähettää sinulle omia kannustusviestejään, ja sinä kuulet viestit kisan aikana sovelluksella omista kuulokkeistasi. Viestit voivat olla kirjoitettuja tai äänitettyjä, ja niitä voi lähettää ennakkoon tai kisan aikana. Lisäksi kamut näkevät LIVE-sijaintisi reitillä.

Bodom Trail löytyy Race Pepsin “Featured Races” -listalta, joten hommat saa liikkeelle helposti parilla hassulla klikkauksella: Rekisteröidy ja kirjaudu, luo oma Bodom Trail -tapahtuma, jaa tapahtumalinkki kamuillesi ja odottele kisapäivää. Kisapäivänä käynnistä Race Peps -appi, tyrkkää kuulokkeet korviisi ja kuuntele rakkaiden ystäviesi ah niin rakkaita kannustuksia läpi kisan. Hauskaa ja helppoa – ja mikä parasta:

Race Pepsin käyttäminen Bodom Trailissa on täysin ilmaista ilman mitään haudattuja koiria. Näin sen teet:

Alla vielä kirjalliset ohjeet 🙂

 1. Lue lisää ja rekisteröidy: https://www.racepeps.com. Vain juoksijan pitää rekisteröityä, kamujen ei tarvitse!
 2. Kirjaudu https://runner.racepeps.com ja luo oma kisalinkkisi: Log in -> +New race -> Valitse Bodom Trail -> jos haluat, vaihda name, description, start / end times tarpeisiisi sopiviksi -> next -> finish. Kisasi on nyt luotu.
 3. Jaa friends.racepeps.com -alkuinen linkki kamuillesi. Jaa se Facebookissa tai miten nyt ikinä. Kamut avaavat linkin ja voivat siellä jättää sinulle terkkujaan reitin varrelle. Kisan ollessa käynnissä, samassa linkissä näkyy sijaintisi ja he voivat lähettää LIVE-viestejä. Tässä linkki kamujen tutoriaalivideoon: https://vimeo.com/333705325
 4. Lataa Race Peps -appi puhelimeesi: https://racepeps.com/download Vain juoksija tarvitsee apin, kamut eivät.
 5. !! TÄRKEÄÄ !! Käynnistä appi kertaallen jo nyt ennen kisaa; kirjaudu sisään jne., jotta kaikki on valmista lähtöpäivänä.
 6. Kispäivänä käynnistä Race Peps -appi, valkkaa kisasi listaltasi, tyrkkää luurit korviin ja paina GO! Laita puhelin taskuun ja nauti tsemppauksista.
 7. Kisan aikana kamut näkevät LIVE-sijaintisi samalla Friends-sivulla ja he voivat myös lähettää sinulle LIVE-tsemppauksiaan.
 8. Kisan jälkeen näet kaikki saamasi kannustusviestit Runner-portaalissa.

HUOM!

 1. Edge-selaimella ei kaikki ihan toimi. 🙁 Käytä Chromea tai Safaria. Mobiilissa tai tietokoneella.
 2. Voit myös laittaa itse itsellesi viestejä, kuten juomapistevaroituksia, bajamajaa ja sen sellaista. Avaat vain kamulinkin ja läiskit viestit sinne muina kamuina 🙂
 3. Voit käyttää juostessa kaikkia muita appeja ihan normaalisti (musat, trackerit). Race Peps EI KULUTA akkuasi erityisemmin.
 4. Kamut eivät näe muiden kamujen viestejä koskaan. Juoksijakaan ei näe viestejä ennen kisaa, vaan vasta kisan jälkeen (kun asetettu End Time on mennyt ohi).
 5. Vain juoksija tarvitsee Race Peps -apin, kamut eivät tarvitse; kamut tekevät kaikki asiansa friends.racepeps.com-sivulla. Kuka tahansa, jolla on luomasi uniikki friends-linkki, voi lähettää sinulle viestejä.
 6. Kun olet painanut apissa GO!, varmista että kuulet tervetuloviestin ja näet itsesi kartalla (GPS OK).
 7. Jos puhelin hukkaa GPS fixin, voi Race Peps uuvahtaa taustalla, vaikka fixi palaisikin. Avaa sovellus puhelimessa uudestaan, ja homma toimii taas (sovellus ei siis ole kaatunut, vaan pitää tuoda etualalle).
 8. Voi halutessasi laittaa sovelluksen sanomaan jotain tietyin väliajoin, jos epäilet että sovellus on kaatunut, kun ei terkkuja tule.
 9. Palaute olisi ihanaa! Race Peps on pieni harrastuprojekti, mutta aikoo olla ihan oikea tuote joskus – ja ihan tyystin kotimainen tuotos! Ei ole pakko laittaa palautetta, mutta kyllä se lämmittäisi kuulla, että miten meillä meni. Menikö hyvin vai jäikö parannettavaa.

Jos on kysyttävää, niin laita viestiä. Facebook on ollut paras tapa tähän asti: https://facebook.com/racepeps  :).

Kuvien ja tekstien oikeudet: https://bodomtrail.com