Anna kamujen tsempata sinua Terwamaratonilla!

Terwamaraton juostaan Oulussa 18.5.2019. Tarjolla on täysi matka, puolimaraton, kymppi ja 4 kilsaa. Kaunis reitti kulkee Oulujoen rantoja pitkin ja on kuulemma nopea. Terwamaratonilla sama lenkki juostaan kahdesti ja Terwapuolikaalla kerran, Terwakympille ja Terwapyrähdykselle on omat reittinsä.  Lue lisää: http://www.terwamaraton.fi

Kannustusta kotisohvilta

Race Pepsissä kaverisi voivat lähettää sinulle omia kannustusviestejään, ja sinä kuulet viestit kisan aikana Race Peps -apilla omista kuulokkeistasi. Viestit voivat olla kirjoitettuja tai äänitettyjä, ja niitä voi lähettää ennakkoon tai kisan aikana. Lisäksi kamut näkevät LIVE-sijaintisi reitillä. Kamujen ei tarvitse rekisteröityä eikä ladata mitään appeja, pötköttelevät vain sohvillaan ja kannustavat. Helppoa!

Terwamaratonin matkat löytyvät Race Pepsin “Featured Races” -listalta, joten hommat saa liikkeelle helposti parilla hassulla klikkauksella: Rekisteröidy ja kirjaudu, luo oma Terwamaraton -tapahtumasi, jaa tapahtumalinkki kamuillesi ja odottele kisapäivää. Kisapäivänä käynnistä Race Peps -appi, tyrkkää kuulokkeet korviisi ja kuuntele rakkaiden ystäviesi ah niin rakkaita kannustuksia läpi kisan. Hauskaa ja helppoa – ja mikä parasta:

Race Pepsin käyttäminen Terwamaratonilla on täysin ilmaista ilman mitään haudattuja koiria!

Näin juoksija luo kisan:

Ja näin kamusi tsemppaavat sinua:

Lataa Race Peps -appi:

Race Peps on the App Store

 

Alla vielä kirjalliset ohjeet 🙂

1) LUO TAPAHTUMA

 1. Lue lisää ja rekisteröidy: https://www.racepeps.com. Vain juoksijan pitää rekisteröityä, kamujen ei tarvitse!
 2. Kirjaudu https://runner.racepeps.com ja luo oma kisalinkkisi: Log in -> +New race -> Valitse Terwamaratonin matkasi -> jos haluat, vaihda name, description, start / end times tarpeisiisi sopiviksi -> next -> finish. Kisasi on nyt luotu.
 3. HUOM! Ennen alkuaikaa voi reitille jättää viestejä. Alkuajan jälkeen ja ennen päättymisaikaa voi lähettää LIVE-viestejä. Päättymisajan jälkeen ei voi lähettää mitään, ja sinä näet saadut viestit runner-portaalissa.
 4. Lataa Race Peps -appi puhelimeesi: https://racepeps.com/download Vain juoksija tarvitsee apin, kamut eivät.
 5. !! TÄRKEÄÄ !! Käynnistä appi kertaalleen jo nyt ennen kisaa; kirjaudu sisään, anna luvat, katso että kisasi löytyy listalta jne., jotta kaikki on valmista lähtöpäivänä.

2) JAA KAMULINKKI

 1. Jaa friends.racepeps.com -alkuinen linkki kamuillesi. Jaa se Facebookissa tai miten nyt ikinä. Kamut avaavat linkin ja voivat siellä jättää sinulle terkkujaan reitin varrelle. Kisan ollessa käynnissä, samassa linkissä näkyy sijaintisi ja he voivat linkistä lähettää LIVE-viestejä. Kamut eivät tarvitse appia eikä heidän tarvitse rekisteröityä.
 2. HUOM! Jos kamulinkin avaa Facebook-apin (Tai IG tai missä tahansa) sisäisessä selaimessa, ääniviestien nauhoitus ei toimi. Linkki pitää avata siis puhelimen Chromessa/Safarissa, niin johan tojmii.
 3. Tässä linkki kamujen tutoriaalivideoon: https://vimeo.com/333705325, liitä se vaikka Friends-linkin kylkiäisenä.

3) KISAPÄIVÄNÄ

 1. Käynnistä Race Peps -appi, valkkaa luomasi kisatapahtuma listalta, tyrkkää luurit korviin ja paina GO! Laita puhelin taskuun ja nauti tsemppauksista.
 2. Kisan aikana kamut näkevät LIVE-sijaintisi samalla Friends-sivulla ja he voivat myös lähettää sinulle LIVE-tsemppauksiaan – kirjoitettuja tai äänitettyjä.
 3. Kisan jälkeen näet kaikki saamasi kannustusviestit Runner-portaalissa.

HUOM!

 1. Microsoftin Edge-selaimella ei kaikki ihan toimi. 🙁 Käytä Chromea tai Safaria. Mobiilissa tai tietokoneella.
 2. Voit myös laittaa itse itsellesi viestejä, kuten juomapistevaroituksia, väliaikamuikkareita, bajamajaa ja sen sellaista. Avaat vain kamulinkin ja läiskit viestit sinne muina kamuina 🙂
 3. Voit käyttää juostessa kaikkia muita appeja ihan normaalisti (musat, trackerit). Race Peps EI KULUTA akkuasi erityisemmin.
 4. Kamut eivät näe muiden kamujen viestejä koskaan. Juoksijakaan ei näe viestejä ennen kisaa, vaan vasta kisan jälkeen (kun asetettu End Time on mennyt ohi).
 5. Vain juoksija tarvitsee Race Peps -apin, kamut eivät tarvitse; kamut tekevät kaikki asiansa friends.racepeps.com-sivulla. Kuka tahansa, jolla on luomasi uniikki friends-linkki, voi lähettää sinulle viestejä.
 6. Kun olet painanut apissa GO!, varmista että kuulet tervetuloviestin ja näet itsesi kartalla.
 7. Jos puhelin hukkaa GPS fixin (talojen välissä, tunneleissa), voi Race Peps uuvahtaa taustalla, vaikka fixi palaisikin. Avaa sovellus puhelimessa uudestaan, ja homma toimii taas (sovellus ei siis ole kaatunut, vaan se pitää tuoda etualalle ja taas tojmii).
 8. Voit halutessasi laittaa sovelluksen ilmoittamaan itsestään tietyin väliajoin, jos epäilet että sovellus on kaatunut, kun ei terkkuja tule (Settings -> Make Sure) .
 9. Palaute olisi ihanaa! Race Peps on pieni harrastuprojekti, mutta aikoo olla ihan oikea tuote joskus – ja ihan tyystin kotimainen tuotos! Saat kisan jälkeen linkin lyhyeen ja anonyymiin palautekyselyyn, muuten emme sinua häiritse. Eikä siihenkään pakko ole tietenkään vastata, mutta kyllä se lämmittäisi kuulla, että miten meillä meni.

Jos on kysyttävää, niin laita viestiä. Facebook on ollut paras tapa tähän asti: https://facebook.com/racepeps  :).

Kuvien ja tekstien oikeudet: http://www.terwamaraton.fi